Международно изложение за отбранителни продукти и услуги „ХЕМУС 2024”
Пловдив, България, 05 - 08 юни 2024 г.

Стартъп зона

 
Ако сте иновативна стартъп компания, стремяща се да постигне национална и международна известност или да представи и демонстрира своя технологичен продукт в България и да се представи на ръководители от индустрията, инвеститори и международния бизнес, вие сте добре дошли да се присъедините към секцията на Стартъп изложителите на „Хемус 2022“.

Критерии за допускане до Стартъп секцията на „Хемус 2022“

За да бъдете квалифицирани като стартъп изложители и да се възползвате от съответните финансови облекчения е необходимо да сте изпълнили следните изисквания:
- Компанията да е създадена не по-рано от 2017 г.;
- Капиталът на компанията да се притежава от частен предприемач;
- Представяните от вас високотехнологичните продукти и услуги да са от областта на киберсигурността, информационните технологии, безпилотни летатени системи, автономни/роботизирани морски и наземни системи, комуникации, системи за управление и контрол, симулатори и системи за обучение, резултати от изследователска дейност и др., и биха могли да бъдат изолзвани за повишаване на националната сигурност и в отбранителната индустрия.

За да направите проучване на възможността да участвате като Стартъп изложител в Изложението, моля изтеглете информационна страница, попълнете необходимата информация, в съответствие с приложените по долу полета,  и я изпратете на e-mail адрес y.mincheva@fair.bg или manager@hemusbg.org. (За попълване на информацията, моля изтеглете страницата от сайта на Изложението.)

Име:
Фамилия:
Фирма/Организация: 
Длъжност:
E-mail:
Тел. номер:
Държава: 
Кога е създадена фирмата/организацията:
Кой е собственик на капитала на фирмата организацията:
Област към която вашата стартъп компания/организация е насочила дейността си: 
Въпроси/Коментари:

Организационният комитет на „Хемус 2022“ ще квалифицира всички кандидати за стартъп изложители въз основа на посочените критерии. На всеки одобрен стартъп изложител ще бъде изпратена Заявка за участие – Формулят 1С и ще бъде предоставена изложбена площ в стартъп секцията на „Хемус 2022“.

Свали информационната страница в pdf: Info page

Свали Заявка за участие в pdf: Формуляр 1С